Nå er det bare tre måneder igjen. Tre måneder til jeg ikke er student mer. Og det blir nok en omveltning fra det «trygge» studentlivet, og ikke minst det å komme ut i jobb og få ansvar.

Idag ringte de fra det ene stedet jeg har søkt jobb. Jeg var jo klar over at de kanskje kom til å ringe, men da det allikevel skjedde fikk jeg en reaksjon da jeg la på. 13. mars skal jeg altså på et intervju hvor jeg skal presentere meg som fagperson. Som pedagog. «Lille» meg skal ut i den store verden blant lærere og selv veilede barn. Jeg skal selv bli en av de voksne man iblant ser opp til , iblant avskyr og iblant vil ha en klem av. Jeg skal være med på å oppdra andres skatter. Det er en ære.

Og det er så skremmende. Er jeg klar for dette? Hva har jeg lært? Kan jeg noe??

Jeg håper det. Dette er ikke et hvilket som helst intervju. Det er et intervju jeg har blitt kalt inn til fordi jeg har den utdannelsen jeg har. For meg er dette stort. Jeg begynner å fatte sakte men sikkert at jeg begynner å ta fatt på voksenlivet for alvor. De har antagelig fått inn mange søknader. Og jeg har blitt plukket ut til intervju. Selvfølgelig er jeg glad, men det er ganske skremmende også.

Jeg vet at jeg er rett person i jobben. Og det satser jeg på at de ser på intervjuet.

Reklamer