Hver eneste januar, og forsåvidt hver eneste seinvinter, går med på drømmer og ambisjoner om å finne tilbake til kroppen min. Som vi alle vet, vi som har havnet i etablerte forhold, tilegner man seg litt «trivselstillegg» etterhvert. Og det skjer nesten over natten! Klærne krymper i skapet, sko trykker plutselig på nye steder og ikke minst ser vinterjakka ut til å bli mindre for hvert år.

Jeg er en evig jeger-  og jeg jakter på drømmekroppen. I det minste jakter jeg på den jeg hadde da jeg var 18. For den var ikke så verst. Det vil si at det er åtte år som må slankes vekk. 8? Det er jo bare ett siffer, og tilogmed med en grei margin. Dette bør jeg da kunne greie. Så jeg har noen grunnleggende spørsmål:

1. Kan man slanke spesifikke kroppsdeler, som f.eks nese? For det ser ut som Angelina har gjort det. Og har verdens vakreste kvinne (som hun så fint blir kalt) fikset på fasaden for å bli vakker, skal søren meg jeg også klare å fikse på noe. Helst uten kniver og narkoser, dog. Jeg mistenker at hun har skalpeller og meisling inkludert.

2. Hjelper disse Bio-drain – teene, eller sånne rensekurer?

Det må tas hensyn til at jeg helst vil slippe unna alt som heter trening – så lenge det kalles trening. Jeg kan godt springe og herje og drive med ting jeg blir sliten og andpusten av, men så fort noen kaller det trening trekker jeg meg tilbake i skallet mitt og nekter å komme ut før noen slutter å si sånne ting.

Reklamer