38+0

Jordmorbesøk idag.
Alt følger fremdeles boken – og jeg har ikke gått opp i vekt den siste måneden, utrolig nok. Det er ganske rart med tanke på at gutten i magen ifølge kontroll på onsdag nå veier 3800 gram… Riktignok er det en slingringsmonn på 500 gram, men gutten er nok allikevel en god plugg!
Til min glede etter seteleiefadesen, har han snudd seg og ligger, sitat jordmor, «godt festet». Det viste seg også på symfysemålet, som hadde sunket ned nå. Det betyr jo i bunn og grunn én ting: det er i ferd med å skje noe, og han kan være her i løpet av helga eller om 3 uker.

Av vondter har plutselig bekkenløsningen forsvunnet som dugg for sola etter «festelsen», men ryggen har bestemt seg for å takke for seg. Jeg merker det var i overkant optimistisk å utsette julegavehandlingen. Tror jeg må sende gubben ut etter gavekort, gavekort, gavekort – så får mottakerne unnskylde fantasien min.  Jeg har jo dog rukket å bake 3 slag, det er vel ikke så halvgærent som høygravid?

Status:

BT: 110/75
Fosterlyd: 143
Symfyse-fundus: 34
Ødem: 0

Og nei, jeg er ikke lei enda.
Men det er store muligheter for at jeg blir det snart – spesielt etter den tusende «Jaså, ruger du enda?» på en og samme dag.

😉

Reklamer