(Oppdatert 14.07. 2007)

Denne siden vil inneholde mine egne anmeldelser av kosmetiske produkter.
Det er like greit å innrømme det først som sist, at produkter fra The Body Shop vil få god omtale uansett med den begrunnelsen at de ikke tester på dyr. Denne siden er ikke laget med tanke på å sverte noen, eller med fokus på hva som er mest miljøvennlig. Den er myntet på hvordan huden min reagerer på ulike produkter, og jeg ber om at unødige kommentarer holdes unna.

Allikevel skal jeg prøve å forholde meg så saklig som mulig, og bidra til at folk blir kjent med gode kosmetiske produkter.

Selv er jeg helt avhengig av dem!

 Eucerin
Gentle Facial Wipes 

-fåes på apotek

Produktet lover: Komplett rengjøring for ansikt og øyne. Det hevder å kunne erstatte cleanser, sminkefjerner og toner.
Utseende: Enkel, hvit pakning uten noe krimskrams. Her er det ikke satset på innbydende design, men heller på selve produktet.
Duft: Ingen. Uten parfyme og alkohol.

Pris: 25 wipes/

Jeg synes disse serviettene virket noe tørre, men etter bruk ble jeg veldig positivt overrasket. Man føler seg ren og huden føles ikke oljet som den har en tendens til å gjøre etter bruk av enkelte kosmetikkmerker. Det kjentes imidlertid litt sviende rundt øynene, noe også venninnen min merket etter å ha prøvd en serviett. Hun bemerket dog også at hun følte seg ren i ansiktet etterpå. Etter noen dagers bruk morgen og kveld sverger jeg på at huden er mye renere. Jeg har tendenser til noe akne midt i måneden, men dette er blitt betydelig redusert etter bruk av disse.

Og siden disse serviettene erstatter alle andre renseprodukter, er det vel ganske lønnsomt i lengden også.

Explore: Heitur Pottur

heitur_pottur.jpg heiturpottur.jpg
Warming Salt scrub

Produktet lover: En varmende følelse av de islandske mineralsteinene
Utseende: Helt plain, blå krukke, ser kanskje ikke så dyr ut. Men pluss for enkel etikett og fin skrifttype.
Duft: Diskré, sitronaktig duft som ikke lukter intenst etter dusj.
Pris: 79,-

Første gangen jeg brukte denne skrubben ble jeg overrasket over de store saltpartiklene, som jeg følte raspet opp huden. Etter dusjen leste jeg litt mer nøye på krukken, og der stod det at man skulle passe på å få med mye av saltet i bunnen. Etter noen dager gjentok jeg prosessen. Og hei, dette kjente jeg! En varmende følelse satt igjen etter å ha påført skrubben, og dette føltes utrolig godt. Imidlertid kjentes huden noe tørr etter dusj, og det er viktig med en bodylotion etter skrubb. Jeg brukte lotion i samme serie, og man føler seg ren ved bruk av denne, helt klart. Pluss for lite duft, det kolliderer ikke med parfyme o.l.

Anbefales!

THE BODY SHOP:

Almond Oil Daily Hand and Nail Lotion

Kremen lover: hendene dine holdes myke hele dagen takket være mandelolje og soyaolje.

Utseende: Delikat design, duse farger og artig med et håndavtrykk på tuben.

Duft: Behagelig, ren duft som varer og varer og ikke tar all oppmersomhet.

Pris: 109,- for 50 ml.

Kremen er hvit og har en myk, behagelig konsistens. I starten føles det som om kremen ligger litt utenpå huden, men etter få minutter absorberer den ganske bra. Mandeloljen gjør at hendene føles glatte lenge etter påføring. Eneste aber er at dersom man vasker seg på hendene føles det som all kremen skylles av. Prisen er noe høyere enn håndkremer man kjøper i dagligvare. Allikevel vil jeg anbefale alle som sliter med sprukne og revne neglebånd til å bruke denne. Etter bare et par, tre dager merkes en betydelig forskjell.

Og det dufter så rent og godt!

Terningkast: 6

 

Body Scrub Shea pd_bodyscrub_shea.jpg

Huden min har en tendens til å bli enten for tørr eller for oljet. Denne scrub’en er Guds gave til meg. Den inneholder forholdsvis store partikler som løses raskt opp i kontakt med huden. Invester i en god svamp og du vil garantert merke en forskjell. Huden praktisk talt gløder, den er myk – og så dufter det helt herlig. Shea har en ganske svak duft, som kan matche de fleste parfymer. For optimal nytelse benytter man Shea Body Butter etter dusjen, men jeg synes det holder med scrub’en. Dessuten dufter den faktisk gjennom genseren – ikke sterkt, men nok til at man føler seg fresh og ren.

Dette produktet er noe av det beste jeg har påført kroppen min, og jeg kommer aldri til å legge det fra meg igjen. Den eneste forskjellen er at jeg antakelig vil prøve nye dufter.

Teningkast 6.

Reklamer